Juniorka Dynama v předehrávce 32. kola nestačila na rezervu Slavie, když na stadionu Evžena Rošického prohrála 2:3. Branky Jihočechů zaznamenali dorostenci Dominik Němec a Jindřich Kadula.

Zápas juniorky Dynama na hřišti rezervy Slavie Praha začali lépe domácí, kteří se již ve 4. minutě hry dostali do vedení díky Janu Zákostelskému. Ten se prosadil hlavou po rohovém kopu. V dalším průběhu hry byl k vidění vyrovnaný fotbal bez výraznějších šancí. Ve 20. minutě byl ve vápně Slavie sražen Kaňák, jenže penalta se nepískala a první šanci si tak hráči Dynama připsali až po půl hodině hry, kdy Timm našel naběhnutého Repu, který ale hlavičkoval nepřesně.

Na fotbalistech z jihu Čech bylo patrné, že chtějí s výsledkem něco udělat a před koncem poločasu zvýšili své úsilí. Necelých pět minut před koncem se díky důrazu v pokutovém území prosadil Dominik Němec, jehož šťastná rána přeletěla bezmocného brankáře Berkovce. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Druhý poločas byl o poznání zajímavější a přinesl i více branek. Ve 49. minutě pálil Kadula nad a o pět minut později domácí opět vedli, když se po nedorozumění obrany prosadil lacino Marek Červenka. Chvilku po rozehrávce se podařilo vyrovnat Kaňákovi, jenže rozhodčí Pastyřík nakonec branku kvůli ofsajdovému postavení, do hry se nezapojujícího Němce, neuznal. V 67. minutě se potřetí radovali domácí, po zmatcích ve vápně Dynama se nejlépe zorientoval Marek Červenka a nikým neatakovaný zvýšil na 3:1.

Jihočeši se i přes dvoubrankové manko nevzdávali a bojovali. V 73. minutě pálil tvrdě Kaňák a o chvilku později po souboji Pösingera s brankářem Berkovcem mimo pokutové území vracel míč do prázdné brány ze třiceti metrů Repa, balon ale smolně přeskočil po odrazu horní tyč domácí brány. Fotbalisté Dynama se dočkali i snížení, to ale přišlo příliš pozdě. V probíhající 90. minutě Dominik Němec na hranici obětování vybojoval míč pro Pösingera, ten parádním centrem našel na velkém vápně Jindřicha Kadulu, který zamířil přesně k tyči - 3:2.

Fotogalerie