Do startu přípravy na nový ročník Gambrinus ligy zbývá ještě více než týden, přesto již znají fotbalisté Dynama přesný rozpis přípravného období. Tým, který s největší pravděpodobností povede jako hlavní trenér současný generální manažer Jiří Kotrba, se poprvé sejde ve čtvrtek 16. června. Během úvodních dvou týdnů přípravy absolvují Jihočeši soustředění v Písku a následně odehrají turnaje v Nové Včelnici a na Hluboké. V průběhu přípravy se tým střetne mimo jiné také s rakouskými celky LASK Linz a St. Florian.

A-tým Dynama se sejde na Střeleckém ostrově ve čtvrtek 16. června po obědě. V pátek hráči absolvují kondiční testy na FTVS v Praze a v následujících dvou týdnech se budou připravovat v Písku. Během druhého týdne přípravy navíc odehrají ve čtvrtek v místě svého soustředění přípravný zápas s rakouským St. Florianem.

V dalším týdnu pak Jihočeši odehrají turnaj v Nové Včelnici a zápas s LASK Linz, ve středu 13. července pak odehrají zcela nový turnaj ligových týmů na Hluboké za účasti Žižkova, Sezimova Ústí a Jihlavy. Před startem nového ročníku Gambrinus ligy pak odehrají v rychlém sledu zápasy s Příbramí, Duklou Praha a generálku na nejvyšší soutěž odehrají v neděli 24. července s Jihlavou "B".

Program letního přípravného období
16. června: Začátek přípravného období (13:00, Střelecký ostrov)
17. června: Funkční testy na FTVS v Praze
20. června až 25. června: Soustředění v Písku
27. června až 1. července: Soustředění v Písku
30. června: SK Dynamo - St. Florian /Rakousko/ (17:30, Písek)
5. července: Turnaj Nová Včelnice (Slavia Praha, Liberec, Górnik Wałbrzych /Polsko/)
6. července: SK Dynamo - LASK Linz /Rakousko/ (18:00, Hluboká n/Vltavou)
13. července: Turnaj Hluboká nad Vltavou (Žižkov, Sez. Ústí, Jihlava)
17. července: SK Dynamo - 1.FK Příbram (17:00, Strakonice)
20. července: SK Dynamo - Dukla Praha (17:00, Votice)
24. července: SK Dynamo - Vysočina Jihlava "B" (17:00, Střelecký ostrov)