Před sobotním zápasem 29. kola FNL mezi Dynamem České Budějovice a FK Třinec přichystal budějovický klub pro své nejmenší fanoušky Dětský den. Celá akce začala dvě hodiny před výkopem zápasu a malí návštěvníci Střeleckého ostrova si mohli vyzkoušet nejrůznější fotbalové i nefotbalové disciplíny. Využít mohli také kolotoč, skákací hrad a nechybělo samozřejmě ani občerstvení nebo malování na obličej.

Nejvýznamnější akce probíhala během dětského dne přímo na trávníku hlavního stadionu na Střeleckém ostrově. Právě tam se příchozí návštěvníci dětského dne mohli zapojit do soutěže o zajímavé ceny. Úkolem bylo absolvovat fotbalové disciplíny na pěti stanovištích a poté odevzdat vyplněný soutěžní formulář. O tuto soutěž byl velký zájem, zúčastnilo se jí bezmála 150 dětí! Ty nejrychlejší pak dostali od Dynama dárkový balíček s klubovými předměty a dárky od partnerů dětského dne.

Prakticky všichni účastníci dětského dne následně od 16 hodin shlédli zápas 29. kola Fotbalové národní ligy a na vlastní oči tak mohli sledovat pohodové vítězství Dynama nad Třincem 3:0. O poločasové pauze pak klub v čele s Karlem Poborským poděkoval všem hráčům Dynama za dobrou reprezentaci klubu v ligových soutěžích.