Po utkání v Karviné začala fotbalistům Dynama, a nejen jim, reprezentační přestávka, během níž někteří hráči z českobudějovického klubu odjeli reprezentovat své země. Na sraz české osmnáctky odjel Petr Zíka, do A-týmu Martiniku pak byl nominovaný Florent Poulolo a do hlavního týmu Dominikánské republiky Thomas Jungbauer. K srbské jednadvacítce se připojil Uroš Lazič. S A-týmem Mongolska na reprezentační sraz odjel také Tuguldur Gantogtokh. Spousta našich fotbalistů také figuruje v náhradnících fotbalových reprezentací.

ČESKO U21

Českou fotbalovou reprezentaci do jedenadvaceti let čekají během reprezentační přestávky dvě utkání. Nejprve se lvíčata představí v přátelském utkání proti Severnímu Irsku, následně v důležitém zápase v boji o postup na EURO vyzvou tým Islandu. Mezi náhradníky Suchopárkova výběru patří také českobudějovický fotbalista Samuel Šigut.

ČESKO U20

V české fotbalové reprezentaci do dvaceti let máme mezi náhradníky také svého zástupce, kterým je obránce Ondřej Čoudek. Češi se v rámci Elitní ligy utkají s dvěma fotbalovými giganty, konkrétně s Portugalci a Angličany.

ČESKO U19

Matěj Faltus a Dominik Loužecký. Dva talenti, kteří působí v barvách Jihočechů. V současné době jsou mezi náhradníky české devatenáctky, kterou čekají kvalifikační duely o ME s Gruzií, Itálií a Skotskem.

ČESKO U18

K zápasům české osmnáctky proti Anglii, Nizozemsku a Německu byl povolaný talent Českých Budějovic Petr Zíka. Mezi náhradníky figuruje také jeho bratranec Jan Zíka, jenž hají také barvy Dynama.

ČESKO U17

Do náhradníků k české fotbalové reprezentaci do sedmnácti let patří dvojice fotbalistů Českých Budějovic, kterou je Jakub Zevl a Adam Vlček. Českou sedmnáctku čekají tři kvalifikační duely o ME do sedmnácti let. Výběr Česka se představí proti Bělorusku, Bosně a Hercegovině a Polsku.

ČESKO U16

Do reprezentační šestnáctky byl z Českých Budějovic nominován Adam Tušek, na listině náhradníků pak je Adam Krejčíček.

SLOVENSKO U21

Dva přátelské zápasy během reprezentační přestávky čekají také slovenskou jedenadvacítku, ve které mezi náhradníky figuruje zimní posila Dynama Viktor Sliacky.

SRBSKO U21

K fotbalistům Srbska do jedenadvaceti let se připojil Dynamák Uroš Lazič, kterého se svým týmem čekají dvě kvalifikační utkání o ME do 21 let. Srbové nejprve venku nastoupí proti Lucembursku, poté se doma představí proti Severnímu Irsku.

MARTINIK

Do A-týmu fotbalové reprezentace Martiniku byl povolaný českobudějovický zadák Florent Poulolo. Toho za svou zemi čeká přátelské utkání proti reprezentaci Surinamu.

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA

Na reprezentační sraz A-týmu Dominikánské republiky odjel také Thomas Jungbauer, kterého na přípravném kempu se svou zemí čekají zápasy proti Arubě a Peru.

MONGOLSKO

Do hlavního týmu Mongolska byl nominovaný Tuguldur Gantogtokh, jenž na podzim už nakoukl do A-týmu Dynama. Teď ho s Mongolskem čekají dva přátelské duely, proti Ázerbájdžánu a proti Tanzánii.