Do týmu Českých Budějovic přišel v létě, před startem aktuálního ročníku FORTUNA:LIGY. Až do utkání s pražskými Bohemians rakouský bek čekal na první soutěžní branku v barvách Dynama, a nezůstal pouze u jedné. Vincent Trummer vstřelil během utkání s Pražany hned dvě branky a vystřelil tak Jihočechům veledůležité tři body do ligové tabulky.

Vincente, jak hodnotíš svůj výkon?
Dva poslední zápasy jsem kvůli lehkému zranění vynechal, ale v týdnu jsem se už cítil celkem dobře. Chtěl jsem těch posledních pět, teď už čtyři zápasy, které zbývají, hrát a chtěl jsem pomoct týmu.

Jak bys popsal své góly? První jsi vstřelil pravou nohou.
Většinou střílím pouze levačkou, pravou moc ne (směje se). Trenéři i Kobra mi však říkají ,,Vini, střílej, musíš víc střílet!“ Proti Bohemians jsem tak tedy učinil a jsem rád, že z toho byly dvě branky.

Velmi důležité dvě branky. Ty totiž znamenaly, že se náš tým odlepil ode dna tabulky.
Občas jsme měli pocit, že v zápasech míváme velkou smůlu. Dnes se štěstí přiklonilo na naši stranu a jsem moc rád, že jsme v poslední minutě dokázali rozhodnout. Nemyslím si, že bychom patřili na poslední místo. Musíme se udržet tam, kde jsme a nadále pracovat.

Co očekáváš od následujícího zápasu?
Každý zápas je velice důležitý a my se teď týden co týden musíme soustředit na naše výkony v zápasech, které nás čekají.

Tuhle sezonu se Dynamu ještě nepodařilo venku zvítězit, ale každá série jednou končí, že?
Přesně tak. Hrajeme venku ještě třikrát, takže máme tři šance k tomu, abychom tuto nepříznivou sérii zlomili. Doufám, že se nám to podaří.