Zápas SK Dynamo B - Most B


Ohlasy trenérů

Jiří Vlček (trenér Dynama): "Po zbytečné porážce ve středu , v Liberci jsme šli do tohoto utkání s jasným cílem – vyhrát. Přesto že jsme dali tři branky , úkol jsme nesplnili.. Totálně jsme propadli v obrané fázi. Je až spodivem že obrana která hraje téměř stále ve stejném složení , obdržela ve dvanácti přípravných zápasech pouze devět branek ,ve dvou mistrovských jich máme na kontě již šest!

Soupeře jsme měli přečteného, věděli jsme že jejich hra se odvíjí kolem Ščuky přesto jsme ho nedokázali uhlídat! Do vedení jsme šli hned v první minutě zápasu kdy se po průniku Sajtla a přihrávce Chytrého trefil Vokatý. Soupeř vyrovnal ve čtyřicáté min. kdy po chybě Repy se dostal Ščuka lacino k míči, Dvořák ho neatakoval a Ščuka tvrdou střelou k tyči Liškovi branky vyrovnal.

Do druhého poločasu jsme přeskupili sestavu a v padesáté šesté minutě nás dostal do vedení opět Vokatý. Bohužel o čtyři minuty bylo pět vyrovnáno…. Po rohovém kopu Mostu chyboval opět Repa když nepřikryl na vápně Šcuku a ten nás trestal podruhé. Repa svojí chybu napravil když v sedmdesáté páté minutě po přiťuknutí Němce prostřelil vše a dostal nás do vedení na 3 : 2. O pět minut později Holub se vyhnul souboji s útočníkem hostí ten pohodlně přihrál volnému Hovhannisyanu a bylo to 3 : 3..V trvalém našem tlaku v závěru utkání nedal z malého vápna Kapias a k dovršení všeho zlého chytil brankař Mostu Hanus Dvořákovi pokutový kop v poslední mínutě."