Zápas Příbram - SK Dynamo

Bojovnost v přátelském utkání s Příbramí nechyběla od samého začátku. Byl to také jeden z faktorů, který zapříčinil velké množství nepřesností. Ty se po prvních minutách vytratily a nahradilo je velké množství gólových šancí u obou týmů. Do vedení se jako první dostalo Dynamo, kdy Petr Řehoř dobře přečetl rozehrávku příbramských dorostenců a brankáře pak bez problémů překonal. Faul ve vlastním vápně se Dynamu nevyplatil. Příbramští totiž kopali penaltu a snadno srovnali. Nabuzená Příbram vzápětí zvýšila ze standardní situace. Stav o poločase 2:1 tak byl příznivější pro domácí.

V druhé části zápasu se iniciativy ujala Příbram a byli to právě její hráči, kdo udával tempo hry. Příbramští se drželi balónu a pro Budějovice bylo těžké jim ho sebrat. Rozhodná hra domácích přinesla několik gólových situacích, ale brankář Dynama nakonec podlehl jen jedné z nich. Příbram vyhrála na svém hřišti nad Dynamem 3:1.


Ohlasy trenérů

Petr Skála (trenér Dynama): "Po výsledkové stránce se mi přátelák s Příbramí moc nelíbí, náš herní výkon ale výsledku neodpovídá. Určitě jsme měli na to neprohrát, šance jsme si během hry taky nějaké vytvořili. Jenže v cestě nám zase stály zbytečné chyby."