Po utkání s Bohemians Praha 1905 započala všem hráčům první reprezentační přestávka v nové sezoně. Řada Dynamáků napříč kategoriemi tak zamířila do svých reprezentačních výběrů. O koho se jedná?

ČESKO U19

Česká reprezentace do devatenácti let startuje nový reprezentační cyklus. Po neúspěšné březnové kvalifikaci čeká českou devatenáctku na úvod dva přípravné duely. Již v pátek pod vedením Aleše Křečka Česko čeká první duel s Estonskem, o tři dny později poté přijde na řadu odveta se stejným soupeřem. Členem týmu je i náš odchovanec Petr Zíka, kterého tak čeká premiéra v devatenáctce. „Je to pro mě velká čest. Na kemp se moc těším a věřím, že mi přinese nové zkušenosti v mé kariéře,“ po nominaci prozradil své pocity.

ČESKO U18

Zápasy na Ježek Cupu má před sebou osmnáctka. Češi se postupně v Lanzhotu utkají se stejně starými protivníky z Walesu, USA a Německa. Členem týmu je i talentovaný jihočeský brankář Jan Volek. Mezi náhradníky poté figuruje dokonce dvojice Dynamáků, jmenovitě obránce Adam Vlček a útočník Daniel Šturma.

ČESKO U17

Dva přípravné zápasy proti státům Beneluxu odehraje reprezentace do sedmnácti let. České mládežníky čeká nejprve v belgickém městě Kalmthout střet s tamní reprezentací, následně poté v Noordwijku s domácím Nizozemskem. Mezi náhradníky figuruje dynamácký útočník Adam Tušek.

ČESKO U16

Reprezentační výběr hráčů do 16 let se dočká další konfrontace v Rumunsku, kde sehrají svěřenci trenéra Kulvajta bitvy s domácím celkem. V nominaci na tyto přípravné duely nechybí útočník Adam Cháb, záložník Šimon Pavlík je poté mezi náhradníky.

Všem nominovaným gratulujeme a přejeme hodně zdaru!