V sobotu čeká českobudějovické Dynamo poslední duel před reprezentační přestávkou. Jihočeši od 16 hodin přivítají doma Slovácko. Přinášíme informace, které by se návštěvníkům zápasu mohly hodit.

Poločasová soutěž

I na sobotním utkání proběhne tradiční poločasová soutěž, ve které se bude soutěžit o zajímavé ceny. Do soutěže se můžete probojovat přes časopis Dynamák. Během prvního poločasu dojde k vylosování třech výherních čísel, které budou oznámeny během první pětačtyřicetiminutovky.

V časopisu Dynamák si tentokráte můžete přečíst rozhovory s Emilem Tischlerem o jeho přesunu na jih Čech a dosavadním průběhu sezony, s Martinem Sladkým o počínání českobudějovické rezervy či s Dianou Benátovou o ženském fotbale.

Zvýšení komfortu při průchodu na stadion

Uvědomujeme si problémy, které vznikly při průchodu na stadion při utkání se Spartou. Na situaci reagujeme s cílem zvýšit komfort našich fanoušků. Při utkání se Slováckem budou k dispozici ještě před turnikety pořadatelé, jež nasměřují každého diváka ke správnému vchodu, aby nedošlo k dlouhým frontám. Od sobotního utkání poté mohou fanoušci z jižní, západní a severní tribuny využít vchod z ulice E. Pittera i Nábřeží Vltava. Na východní tribunu se stále dostanou fanoušci pouze z ulice B. Němcové.

Dynamáci, jste naším dvanáctým hráčem a vaši podporu budeme potřebovat i v sobotu. Vstupenky na utkání kupujte zde.

Dorazte na Dynamo!