Českobudějovické Dynamo vítá posilu i do realizačního týmu. Trenérská složka vedená Jiřím Lerchem vitá nového asistenta Ivana Pechu.

Osmatřicetiletý Pecha má za sebou i bohatou hráčskou kariéru. Slovenský legionář vystřídal během své kariéry týmy jako rumunské Oțelul Galați , běloruské Neman Grodno či estonský Levadia Tallin. Ihned po konci své hráčské kariéry se Pecha přesunul na trenérskou cestu, která ho teď zavlála až na jih Čech, do českobudějovického Dynama.

„Námluvy byly už dva týdny zpátky. Trenéři mě kontaktovali, že by mě chtěli do svého realizačního týmu. Já jsem měl ještě rozdělanou nějakou práci v klubu v Praze, ale tahle nabídka se rozhodně nedala odmítnout. Jen jsem si musel zařídit nějaké své osobní věci, a proto jsem tu až od pondělí. Jsem šťastný, že tu mohu být. Je to pro mě obrovská výzva a šance pracovat v profesionálním fotbale,“ líčí průběh jednání trenér Pecha.

„S kolegy jsme se domluvili, že si kompetence rozdělíme. Jirka Kladrubský znal moji koncepci už dříve, rozumíme si pohledem na fotbal. Mojí specialitou jsou přihrávková cvičení, různé standardní situace, ale jak říkám, věci jsme si v týmu rozdělili. Jak se říká, šest očí vidí více. Jsme na jedné lodi a moc se na tu spolupráci těším,“ na závěr vysvětluje nový kouč.

Trenére, vítejte v Dynamu!