Začal letní přípravu v Dynamu, pak se ale stěhoval do jihomoravské metropole. Řeč je o Romanu Potočném, který celou letošní sezonu strávil na hostování v brněnské Zbrojovce, kam nyní odchází natrvalo.

Třiatřicetiletému útočníkovi, jenž v minulé sezoně za České Budějovice vstřelil dvě ligové branky, končí na jihu Čech v létě smlouva, která mu nebude prodloužena. Ofenzivnímu univerzálovi se v Brně během sezony 2023/24 střelecky dařilo, ve druhé české nejvyšší fotbalové soutěži v dresu Zbrojovky nasázel osm gólů a po Řezníčkovi a Alijagičovi se stal třetím nejlepším střelcem svého týmu.

A v dresu Brna bude Roman Potočný působit i nadále, kde po vypršení smlouvy v Českých Budějovicích podepsal smlouvu na jeden rok s následnou opcí i na další fotbalovou sezonu. ,,Děkuji Dynamu za krásný rok, který jsem tam během mého působení strávil. Budějovice sleduji pořád a sledovat je budu i nadále. Věřím, že to kluci v neděli dotáhnou a liga se na jihu Čech bude kopat i v příští sezoně,“ vzkazuje našemu klubu Roman Potočný.

Potok, i my Tobě děkujeme za odvedené služby v našem dresu a přejeme Ti hodně štěstí do budoucna!